Vilka vigselringar passar bäst?

Vilka vigselringar som passar bäst inför det stundande bröllopet avgörs av ett antal faktorer. Dessa är bland annat; pris, stil, material, utsmyckning.

Kostnaden är såklart en begränsande faktor. Få människor har råt att lägga stora summor på vigselringar. Några tusenlappar klarar de flesta att avsätta, men det finns vigselringar som uppgår till 40-50 000 kr styck. Här får man helt enkelt rätta munnen efter matsäcken. En tröst är att det går faktiskt att hitta både snygga och kvalitativa ringar för ett par tusenlappar.

Stil är något högst personligt. Det är ofta lätt att utesluta de vigselringar man inte är alls intresserad av. Genom att utesluta detta begränsar man utvalet för att hitta en perfekt vigselring.

Materialet kan bestå av guld, silver, mässing eller någon annan metall. Guldringar är såklart de mest exklusiva och dyrbara. Men det behöver inte betyda att det är dem som är snyggast. Ett alternativ är att välja en hybrid mellan guld och silver, eller guld och vitsilver.

När det kommer till utsmycknng gäller det främst ädelstenar som antingen täcker en del av ringen, eller går i en krans hela varvet runt. Detta är en smaksak om man gillar eller inte. Det går såklart att göra vigselringen ännu mer exklusiv genom att välja en fuldring som är utsmyckad med ädelstenar.

Det här inlägget postades i Hem & familj. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *