Få hjälp att köpa bil med ett billån

Drömmer du om att köpa en ny fin bil samtidigt som du inte har pengarna i nuläget? Bara för att du inte har pengarna på banken betyder det inte att du inte kan köpa din nya bil. En bil kan vara väldigt dyr och de flesta har inte råd att köpa bilen kontant. Det gäller även de som i stort sett har en stabil ekonomi med en fast inkomst och en stabil boendesituation. I det läget har du två val. Det ena valet är att du väntar med köpet till dess att du har tillräckligt med pengar, något som i många fall kan ta flera år. Problemet med det är att du helt enkelt får köra din gamla bil eller vara helt billös till dess att du har råd att köpa bilen. Det kan leda till många problem i vardagen. Det andra alternativet är att du tar ett lån för att kunna köpa bilen direkt. Då betalar du av bilen samtidigt som du kan nyttja den. I slutänden blir det inte särskilt mycket dyrare. Skillnaden i kostnad mellan att spara ihop pengarna och att låna dem upplever många vara liten. När du tar ett lån kan du dessutom använda bilen längre och slipper vänta på att köpa den. För mer information kan tu besöka Myloans sida om privatlån på följande adress: myloan.se/privatlan.aspx?loanType=billan

Hitta rätt lån

Det blir allt vanligare att ta lån. Folk vill helt enkelt kunna njuta av saker utan att behöva vänta alldeles för länge för att ha råd med dem. För att få ett bra lån måste du välja rätt lånegivare. Vad är det du ska tänka på när du letar efter ett lån som passar dig? Börja med att undersöka dina lånevillkor. När det gäller stora lån är det viktigt att du får en avbetalningsplan som passar dig. Till en början ska du undersöka räntan för lånet. Efter det ska du diskutera fram en avbetalningsplan med banken. Frågor du kan ställa dig själv är till exempel vad som händer om du av någon anledning betalar in en avbetalning sent? Det bästa är om ni tillsammans arbetar fram en plan. Då vet du vilka villkor du tar lånet under och vad som händer om någon part inte uppfyller lånevillkoren. De flesta banker erbjuder dig möjligheten att betala av ditt lån snabbare än i er ursprungliga avbetalningsplan. Behöver du omförhandla lånevillkoren går även det hos flera banker.

Publicerat i Ekonomi | Lämna en kommentar

Otroliga mängder med kläder på nätet

Många gånger kan det kännas enklare och mindre tidskrävande när vi handlar på nätet. Speciellt när vi letar efter kläder och inte har tid att stå i långa köer till kassan.

Där finns otroliga mängder med kläder på nätet. I både stora och små e-butiker. Det är väldigt vanligt att alla butiker även har en e-butik för att du enkelt ska kunna handla av dem oavsett hur mycket tid du har och var du än bor. T.ex har vi www.storaklader.nu/trojor/ som är inriktat på stora tröjor och kläder i stora storlekar.

Idag följer vi ofta modet och trenderna som finns. Därför är det viktigt att även butikerna gör detta.  De flesta butiker får varje vecka in olika nyheter och förändrar hela tiden sitt sortiment. Det är väldigt vanligt att färgskalan på kläderna ändras efter hand som de olika årstiderna skiftar. På våren och sommaren är det t.ex. vanligare med ljusa och skarpa färger och pasteller. Medans det på hösten och vintern oftast finns fler svarta plagg och plagg i andra mörka och mer dova färger.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Upptäck det simpla snabblånet

Många kanske tror att det är väldigt komplicerat att låna pengar över nätet eller med hjälp av sms. Vi har därför gjort en liten undersökning av några av de större tjänsterna på internet. Det visade sig att på majoriteten av dessa tjänster var det väldigt enkelt att ansöka om ett snabblån. I detta exempel kommer vi att utgå från Snabbfinans.se.

På Snabbfinans är det enkelt att ansöka om ett snabblån för så väl yngre som äldre. Det enda du behöver fylla i för att komma igång med din ansökan är ditt mobiltelefonnummer, personnummer & hur du vill att ditt snabblån läggs upp. Du kan välja ett lånebelopp upp till maximalt 10000 kr, en kredittid mellan 1 och 3 månader och med en lånekostnad från 245 kr.

Du får i regel besked om ditt snabblån blev godkänt eller inte inom någon timma efter att du lämnat din ansökan och därefter betalas pengarna ut till ditt konto. Glöm inte att tänka över noga om du verkligen behöver ta ett snabblån och i så fall var noga med att betala tillbaka snabblånet i tid.

Publicerat i Ekonomi | Lämna en kommentar

Många bra tjänster på nätet

Det finns mängder av bra tjänster på nätet som kan underlätta din vardag. Vissa av tjänsterna är framför allt tidssparande. Till exempel är det smidigt ha tillgång till internetbanken. Det finns ingen övergripande internetbank utan tjänsten är beroende av vilken bank man är kund hos. Dock kräver denna nättjänst en s.k. bankdosa för säker inloggning och hantering av banktjänster. Med internetbanken kan man enkelt betala räkningar och föra över pengar mellan konton. Du kan också ha koll på pensionssparande, fonder och aktier. De flesta banker har tjänster som möjliggör att du även kan hålla koll på det.

Personligen använder jag internetbanken jämt. För mig finns det inget annat bättre alternativ. Jag har koll på mina fonder och loggar ofta in och köper och säljer. Jag brukar också sälja saker via Tradera som är en annan bra tjänst på nätet. För att kontrollera att jag fått betalt loggar jag enkelt och smidigt in på internetbanken för att kolla om jag fått min betalning.

Och om det skulle krisa ekonomiskt för mig i slutändan av månaden så har jag ett sparkonto som jag har direkt tillgång till via internetbanken. Med några enkla knapptryck för jag över pengar från sparkontot till mitt rörliga privatkonto. Fördelarna är med andra ord många.

Publicerat i Datorer & internet | Lämna en kommentar

Tänk på säkerheten på internet

Skyddar du dig tillräckligt när du använder internet? Är du tillräckligt observant för potentiella bedrägeriförsök? Det finns en del säkerhetsåtgärder man bör ha i åtanke.

Alla suspekta mail där du uppmanas att fylla i känslig information som lösenord och liknande bör ignoreras och anmälas. Det kallas nätfiske och verkar vid första anblick vara ett mail som kommer från en seriös verksamhet. Som tumregel kan man ha att alla företag som ber om lösenord genom mail är oseriösa.

Bedräglig verksamhet kan också bedrivas med hjälp av ett spionprogram som installeras på en användares dator. Programmet kan förmedla känslig information till annan part, och i värsta fall lösenord och kreditkortsnummer. Ett allomfattande skydd är ett antivirusprogram.  Programmet tar bort eller reparerar filer på datorn som är infekterade av datorvirus. Ett antivirusprogram tar även bort skadliga filer i form av trojanska hästar, maskar och som redan nämnts – spionprogram.

För att vara riktigt väl skyddad bör antivirusprogrammet kompletteras med en stark brandvägg men även ett särskilt program som är avsett för att upptäcka just spionprogram. I övrigt gäller sunt förnuft när man surfar på internet. Håll dig borta från suspekta sidor och ladda inte ner suspekt innehåll.

Publicerat i Datorer & internet | Lämna en kommentar

Bikinis online – jadå!

Nu har äntligen sommaren kommit på allvar till Sverige. Vi har det för en gångs skull det riktigt varmt i vårt vanligtvis så kalla land. Gud så skönt det är, det måste jag verkligen få lov att säga. Nu är det bara hoppas att det fortsätter på den inslagna vägen, men prognosen ser faktiskt väldigt bra ut framöver, i alla fall den kommande veckan måste jag säga. Men, som sagt, nu ska det bara fortsätta så här också!

Är du kanske sugen på att köpa en ny bikini nu när värmen slagit till på allvar i vårt avlånga land? Då kan jag tipsa om en väldigt bra sida, http://www.billigbikini.se/. Jag brukar alltid besöka den när jag är på jakt efter en ny bikini. Och än så länge har jag aldrig lämnat sidan lottlös, då tycker i alla fall jag att det är en sida som är klart värd att besöka!

Nu ska vi dock inte sitta här och skriva om bikinis hela kvällen, istället hade jag tänkt prata lite om den här bloggen. Jag har faktiskt funderat på att lägga ner den, men som det ser ut nu blir den ändå kvar. Jag är lite i valet och kvalet hur jag ska göra. Tycker ni att den fortfarande är läsvärd, bloggen alltså?

Publicerat i Okategoriserade | Etiketter , , | Lämna en kommentar

Strömmen försvann

I morse stod jag och lagade frukost precis som varje morgon. Skillnaden mot andra mornar var bara att strömmen gick helt plöstligt och oväntat gick. Som tur var kunde jag fortsätta koka gröten på eftervärmen som uppstod varpå jag i alla fall fick i mig lite frukost.

Hela stan och kontoret ligger nere och det verkar inte som att strömmen kommer kunna aktiveras under denna dag! Hur fasan klarade man sig för i tiden utan elektricetet? Som tur var finns det andra arbetsuppgifter på jobbet som att tex skriva content till för en kunds räkning. Företaget heter Allt i Solskydd och jag ska skriva text för deras undersida http://www.alltisolskydd.se/persienner-stockholm/ Det behöver man faktiskt inte ha internet för så att kunna skriva så med andra ord kom man inte undan med arbetsuppgifterna ändå. En ide hade varit att ligga och lapa sol hela dagen men kastar man ett öga ut genom fönstret så kan man ganska snabbt konstatera att solen lyser med sin frånvaro!

Slutsatsen är alltså att oavsett om vi blir lediga så är vädret skit! Det finns varken varm mat eller kall alkohol så en dags fylla är helt uteslutet. Det återstår då bara ett alternativt och det är att ta bussen eller gå över till den spanska sidan. Problemet är att det är en ganska lång väg att vandra och skulle mot allförmodan elen komma igång så måste man fort som en hjort ta sig tillbaka till Gibraltar. Man skulle kunna summera hela den här fadäsen med att man sitter fast och tvingas sitta o skriva texter hela dagen.

När man inte har något att göra är det dessutom väldigt lätt att ta till flaskan. Och det vill man absolut inte göra nu när träningen har börjat komma igång rejält. Det finns inget härligare än att känna sig frisk i kropp och själ. Alkoholen ställer till det rejält och nu när man väl dammat av löpar skorna är det extra viktigt att försöka hålla formen!

Publicerat i Hem & familj | Lämna en kommentar

Så kan du ta bort leverfläckar

Leverfläckar är permanenta missfärgningar i huden och försvinner inte av sig själv. I de flesta fall upplever människor inte att enstaka små leverfläckar är speciellt kosmetiskt störande eller missprydande. Andra hatar sin leverfläckar och upplever dem som fula och missprydande, något som kan påverka deras självkänsla negativt. Det finns inget rätt eller fel vad man ska tycka om dem, men om man känner att självkänslan sänks på grund av missprydande leverfläckar bör man fundera vad man ska göra åt dem. Man kan antingen acceptera dem som de är och försöka komma över deras utseende, eller hitta någon metod att ta bort de märken som upplevs störande.

Metoder för att ta bort leverfläckar eller göra dem mindre synliga finns i många varianter. De man har att välja på idag är kirugi och laserbehandlingar, kemisk peeling samt medel som bleker huden. Den mest effektiva metoden för att åtgärda missprydande märken är kirurgi eller laserbehandlingar. Det går till så att man med laser bränner bort vävnaden i leverfläcken eller skär bort den med kirurgi. De tidigare nämnda metoderna är de effektivaste på grund av att de tar hela den missfärgade vävnaden men kan lämna efter sig ärr och sår. Kemisk peeling använder sig av olika kemikalier för att skala bort missfärgade hudlager. Metoden fungerar bäst för att göra leverfläckar mindre synliga eller ta bort ytligt sittande samt ta bort upphöjda leverfläckar. Medel som bleker huden fungerar bäst för att göra ljusare leverfläckar osynlig eller få mörka leverfläckar att synas mindre.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Pengar snabbt?

Någon gång i livet så blir vi nästan alla i behov av pengar när vi inte har pengar. Jag kan själv berätta om ett sådant tillfälle, som faktiskt inträffade ganska nyligen för mig. Jag hade nyss beställt en resa till Turkiet i sommar för drygt 10 000 kronor. Detta gjorde jag i slutet av månaden, och som ni kanske vet så brukar jag inte spara speciellt mycket pengar. Det gjorde att när jag senare var tvungen att köpa ett nytt kylskåp (var tre dagar kvar till lön) så var jag tvungen att låna pengar.

Jag kunde ju inte gå till min vanliga bank, Swedbank, och be om ett lån på 5 000 kronor. Det känns ju inte speciellt seriöst. Så jag fick ta hjälp denna hemsidan, där jag såg att Vivus erbjöd billiga lån för 5 000 kronor. Jag behövde endast betala 500 kronor i ränta, vilket är helt okej för mig. Hellre det än att behöva gå till banken och prata med sin ekonomiska rådgivare och be om ett lån på 5 000 kronor. nej, så pinsamt.

Publicerat i Ekonomi | Lämna en kommentar

Fönsterputs i Stockholm med omnejd

Fönsterputs Stockholm – vad sägs om det? Det är en inriktning som jag verkligen tror på som en lönsam verksamhet för mitt framtida företag. Jag har bestämt mig för att starta eget och är ivrig att komma igång så snart som möjligt. Jag har ansökt om F-skattsedel och jag har registrerat företaget hos bolagsverket. Men det är ju en byråkratisk process att vänta så det tar nog några veckor innan jag kan sätta igång på riktigt. I väntan på att mitt företag ska bli aktivt så ägnar jag mig åt att samla på mig kontakter. Det handlar mest om andra företag som har ett behov av regelbunden fönsterputsning. Stockholm är en tacksam stad på så sätt att det finns väldigt många hus och byggnader. Fönsterputsningen sker både utvändigt och invändigt. Till den utvändiga fönsterputsningen måste jag investera i byggnadsställningar och säkerhetsanordning. Det kan mycket väl bli mycket höga höjder man är tvungen att arbeta på.

Publicerat i Hem & familj | Lämna en kommentar