Många bra tjänster på nätet

Det finns mängder av bra tjänster på nätet som kan underlätta din vardag. Vissa av tjänsterna är framför allt tidssparande. Till exempel är det smidigt ha tillgång till internetbanken. Det finns ingen övergripande internetbank utan tjänsten är beroende av vilken bank man är kund hos. Dock kräver denna nättjänst en s.k. bankdosa för säker inloggning och hantering av banktjänster. Med internetbanken kan man enkelt betala räkningar och föra över pengar mellan konton. Du kan också ha koll på pensionssparande, fonder och aktier. De flesta banker har tjänster som möjliggör att du även kan hålla koll på det.

Personligen använder jag internetbanken jämt. För mig finns det inget annat bättre alternativ. Jag har koll på mina fonder och loggar ofta in och köper och säljer. Jag brukar också sälja saker via Tradera som är en annan bra tjänst på nätet. För att kontrollera att jag fått betalt loggar jag enkelt och smidigt in på internetbanken för att kolla om jag fått min betalning.

Och om det skulle krisa ekonomiskt för mig i slutändan av månaden så har jag ett sparkonto som jag har direkt tillgång till via internetbanken. Med några enkla knapptryck för jag över pengar från sparkontot till mitt rörliga privatkonto. Fördelarna är med andra ord många.

Det här inlägget postades i Datorer & internet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *