Upptäck det simpla snabblånet

Många kanske tror att det är väldigt komplicerat att låna pengar över nätet eller med hjälp av sms. Vi har därför gjort en liten undersökning av några av de större tjänsterna på internet. Det visade sig att på majoriteten av dessa tjänster var det väldigt enkelt att ansöka om ett snabblån. I detta exempel kommer vi att utgå från Snabbfinans.se.

På Snabbfinans är det enkelt att ansöka om ett snabblån för så väl yngre som äldre. Det enda du behöver fylla i för att komma igång med din ansökan är ditt mobiltelefonnummer, personnummer & hur du vill att ditt snabblån läggs upp. Du kan välja ett lånebelopp upp till maximalt 10000 kr, en kredittid mellan 1 och 3 månader och med en lånekostnad från 245 kr.

Du får i regel besked om ditt snabblån blev godkänt eller inte inom någon timma efter att du lämnat din ansökan och därefter betalas pengarna ut till ditt konto. Glöm inte att tänka över noga om du verkligen behöver ta ett snabblån och i så fall var noga med att betala tillbaka snabblånet i tid.

Det här inlägget postades i Ekonomi. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *