Första Hjälpen

första-hjälpen-kuddeDet vore oturligt om man inte hade tillgång till Första Hjälpen när en olycka väl är framme. Det rekommenderas att ha en Första Hjälpen-kudde i hemmet men också i bilen. Att ha tillgång till Första Hjälpen kan i bästa fall rädda liv. Dessutom är det en trygghet som lämpar sig i de flesta olycksdrabbade situationer. Till exempel är plåster, bandage och pincett alltid bra att ha nära till hands. På många arbetsplatser är det dessutom ett krav att första Hjälpen finns tillgängligt. Utifall en uppstådd olycka skulle kräva akut vård kan det vara bra att behandla den skadade så gott det går innan sjukvårdspersonal tar vid.

Falck erbjuder en rad säkerhetsprodukter och bland annat Första Hjälpen – kudde. Det är möjligt att abonnera på kudden för 94 kr per år och en startavgift på 199 kr (fraktkostnad 50 kr). Första hjälpen – kudden innehåller plåster, pincett, sax, bandage och elastiska armbindor. När artiklarna är slut så kan påfyllning beställas från Falck.

Första Hjälpen – kudden kan beställas online från Falcks webbshop och det är möjligt att betala med VISA och Mastercard. Efter att man har beställt varor via Falcks webbshop så skickas en orderbekräftelse till angiven e-post. Den innehåller en sammanställning av beställda produkter, priser, kundens namn och leveransadress.

Det här inlägget postades i Hem & familj, Resor & resmål. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *