Fönsterputs i Stockholm med omnejd

Fönsterputs Stockholm – vad sägs om det? Det är en inriktning som jag verkligen tror på som en lönsam verksamhet för mitt framtida företag. Jag har bestämt mig för att starta eget och är ivrig att komma igång så snart som möjligt. Jag har ansökt om F-skattsedel och jag har registrerat företaget hos bolagsverket. Men det är ju en byråkratisk process att vänta så det tar nog några veckor innan jag kan sätta igång på riktigt. I väntan på att mitt företag ska bli aktivt så ägnar jag mig åt att samla på mig kontakter. Det handlar mest om andra företag som har ett behov av regelbunden fönsterputsning. Stockholm är en tacksam stad på så sätt att det finns väldigt många hus och byggnader. Fönsterputsningen sker både utvändigt och invändigt. Till den utvändiga fönsterputsningen måste jag investera i byggnadsställningar och säkerhetsanordning. Det kan mycket väl bli mycket höga höjder man är tvungen att arbeta på.

Det här inlägget postades i Hem & familj. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *