Strömmen försvann

I morse stod jag och lagade frukost precis som varje morgon. Skillnaden mot andra mornar var bara att strömmen gick helt plöstligt och oväntat gick. Som tur var kunde jag fortsätta koka gröten på eftervärmen som uppstod varpå jag i alla fall fick i mig lite frukost.

Hela stan och kontoret ligger nere och det verkar inte som att strömmen kommer kunna aktiveras under denna dag! Hur fasan klarade man sig för i tiden utan elektricetet? Som tur var finns det andra arbetsuppgifter på jobbet som att tex skriva content till för en kunds räkning. Företaget heter Allt i Solskydd och jag ska skriva text för deras undersida http://www.alltisolskydd.se/persienner-stockholm/ Det behöver man faktiskt inte ha internet för så att kunna skriva så med andra ord kom man inte undan med arbetsuppgifterna ändå. En ide hade varit att ligga och lapa sol hela dagen men kastar man ett öga ut genom fönstret så kan man ganska snabbt konstatera att solen lyser med sin frånvaro!

Slutsatsen är alltså att oavsett om vi blir lediga så är vädret skit! Det finns varken varm mat eller kall alkohol så en dags fylla är helt uteslutet. Det återstår då bara ett alternativt och det är att ta bussen eller gå över till den spanska sidan. Problemet är att det är en ganska lång väg att vandra och skulle mot allförmodan elen komma igång så måste man fort som en hjort ta sig tillbaka till Gibraltar. Man skulle kunna summera hela den här fadäsen med att man sitter fast och tvingas sitta o skriva texter hela dagen.

När man inte har något att göra är det dessutom väldigt lätt att ta till flaskan. Och det vill man absolut inte göra nu när träningen har börjat komma igång rejält. Det finns inget härligare än att känna sig frisk i kropp och själ. Alkoholen ställer till det rejält och nu när man väl dammat av löpar skorna är det extra viktigt att försöka hålla formen!

Det här inlägget postades i Hem & familj. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *